Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

Nieuw merk alert : Cunipic , alles voor jouw konijn of knaagdier

Bij Huisdieren.be weten we hoe belangrijk jouw pluizige vriendjes zijn. Daarom duiken we vandaag in de wereld van Cunipic – een merk dat er een missie van heeft gemaakt om het het leven van jouw konijn en of knaagdier te verrijken met de beste knaagdier voeding. Vanuit het hart van Spanje brengt Cunipic sinds 1994 innovatie en kwaliteit naar de kleine dierenwereld, en ze zijn niet van plan om te stoppen hiermee. Laten we eens kijken wat Cunipic zo speciaal maakt!

Voeding waar je knaagdier blij van wordt!

Cunipic neemt de voeding van je knaagdier serieus. Hun aanbod is niet zomaar wat knaagdiereten; het is een zorgvuldig uitgebalanceerd feestmaal dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elke knaagdiersoort. Of je nu een konijn, cavia, hamster of chinchilla hebt, Cunipic heeft aan alles gedacht. Hun recepten zijn rijk aan vezels en boordevol vitamines en mineralen, en dat allemaal zonder de toevoeging van suikers of kunstmatige kleurstoffen. Kortom, dit is premium dineren op knaagdierniveau!

Een thuis zoals geen ander

Maar bij Cunipic gaat het niet alleen om wat er in de voerbak ligt. Ze weten dat een gelukkig knaagdier een huis nodig heeft dat zowel comfortabel als stimulerend is. Daarom bieden ze een scala aan kooien en habitats die niet alleen veilig en duurzaam zijn, maar ook een plek waar je kleine vriendjes kunnen spelen en ontdekken. En voor de finishing touch heeft Cunipic bodembedekkers en hygiëneproducten die jouw leven een stuk makkelijker maken door geurtjes te bestrijden en alles fris en schoon te houden.

Meer dan alleen producten

Wat Cunipic echt onderscheidt, is hun passie voor het welzijn van knaagdieren. Ze stoppen niet bij het maken van fantastische producten; ze zijn ook toegewijd aan het verspreiden van kennis en advies over hoe je de beste zorg kunt bieden. Via hun website en sociale media delen ze waardevolle tips die elke knaagdierouder moet weten.

Cunipic is niet zomaar een merk; het is een levensstijl voor de toegewijde knaagdierouder. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit en diepgaande zorg voor het welzijn van huisdieren, maken ze elke dag een verschil in het leven van duizenden knaagdieren en hun eigenaren. Als je het beste voor je kleine vriend wilt, kijk dan niet verder dan Cunipic. Je knaagdier zal je dankbaar zijn!

Je vindt Cunipic hier 

Aanbevolen voor jou

Schrijf een review