Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

ACTIVET

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Activet mega undercoater duo zapper / grabber

93,95
Beoordeeld 0 van de 5

Activet borstel coat grabber zilver

57,25
Beoordeeld 0 van de 5

ActiVet

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor jouw trouwe viervoeter. Een mooie en gezonde vacht draagt daar zeker aan bij. ActiVet is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige borstels en kammen voor honden. Bij Huisdieren.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan ActiVet producten. In deze tekst vertellen we je waarom deze borstels en kammen een goede investering zijn voor jouw hond.

ActiVet: de perfecte borstels voor een gezonde en glanzende vacht

ActiVet biedt een uitgebreid assortiment aan borstels en kammen die geschikt zijn voor elke type vacht. Of jouw hond nu een korte, lange, krullende of gladde vacht heeft, er is altijd een borstel die bij de vacht van jouw hond past. De borstels en kammen zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om de vacht van jouw hond gezond en glanzend te houden.

Het unieke ontwerp van ActiVet borstels

Wat ActiVet borstels uniek maakt is hun ontwerp. De borstels zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een flexibele borstelkop die zich aanpast aan de vorm van het lichaam van jouw hond. Hierdoor is het borstelen van jouw hond niet alleen effectiever, maar ook comfortabeler voor jouw hond. Daarnaast zijn de borstels voorzien van flexibele pinnen die zich aanpassen aan de vacht van jouw hond en zorgen voor een grondige reiniging van de vacht.

Waarom je ActiVet borstels bij Huisdieren.nl moet kopen

Als je op zoek bent naar de beste borstels en kammen voor jouw hond, dan ben je bij Huisdieren.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan ActiVet producten die stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bovendien kun je bij ons rekenen op snelle levering en een uitstekende service. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk