Shop

Let op: Diepvries bestellingen niet meer mogelijk vanaf dinsdag 13 September 16:00

VETRAMIL

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
0% Korting

Vetramil clean spoelvloeistof

17,89
Beoordeeld 0 van de 5

Vetramil honingzalf met cardiospermum

Vanaf 9,58
Beoordeeld 0 van de 5

Vetramil derma shampoo

18,95
Beoordeeld 0 van de 5

Vetramil

Als hondeneigenaar wil je het allerbeste voor jouw lieve viervoeter. Vetramil begrijpt dat als geen ander en biedt daarom een natuurlijke oplossing voor huidproblemen bij jouw hond.

Waarom kiezen voor Vetramil?

Vetramil heeft een breed scala aan natuurlijke producten die speciaal zijn ontwikkeld voor huidverzorging bij honden. Van honingzalf tot shampoo en spray, elk product is gemaakt met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die mild zijn voor de huid van jouw hond.
Vetramil producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals honing, propolis en etherische oliën. Honing staat bekend om zijn antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen en propolis helpt bij het verminderen van jeuk en roodheid. De etherische oliën hebben een kalmerende werking op de huid.

Effectieve oplossing voor huidproblemen

Huidproblemen bij honden zijn helaas veelvoorkomend. Denk aan jeuk, roodheid, hotspots, wondjes en insectenbeten. Vetramil biedt een effectieve oplossing voor deze problemen. De natuurlijke ingrediënten in de producten helpen bij het herstellen van de huid en verminderen de jeuk en roodheid.

Waarom Vetramil kopen bij Huisdieren.nl?

Als je op zoek bent naar natuurlijke huidverzorging voor jouw hond, dan ben je bij Huisdieren.nl aan het juiste adres. Bij Huisdieren.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Vetramil producten. Bovendien zijn de producten scherp geprijsd en kun je rekenen op een snelle levering.
Wacht niet langer en gun jouw trouwe viervoeter de beste natuurlijke huidverzorging met Vetramil.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk