Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

ENERGIQUE

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
Tot 9% korting

Energique nr 2 puppy

Vanaf 5,50
Beoordeeld 5.00 van de 5
Tot 8% korting

Energique nr 1 volwassen hond

Vanaf 4,85
Beoordeeld 4.67 van de 5
Tot 9% korting

Energique nr 4 speciaal

Vanaf 5,85
Beoordeeld 5.00 van de 5
Tot 4% korting

Energique puur eend

Vanaf 21,99
Beoordeeld 5.00 van de 5
Tot 6% korting

Energique hondvitaal kalkoen / kabeljauw

Vanaf 19,25
Beoordeeld 5.00 van de 5
3% korting

Energique nr 3 werkhond

61,95
Beoordeeld 0 van de 5

Energique houdbare vleesmaaltijd lam / rijst

47,89
Beoordeeld 0 van de 5

Energique houdbare vleesmaaltijd kip / rijst

47,89
Beoordeeld 0 van de 5

Energique

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw viervoeter. Je wilt dat hij gezond en gelukkig is, en daar hoort een goede voeding bij. Energique begrijpt dit als geen ander en biedt hoogwaardige rauwvleesmaaltijden aan voor honden van alle leeftijden. Op Huisdieren.nl kun je deze maaltijden nu eenvoudig bestellen.

Wat is Energique?

Energique is een merk dat zich volledig richt op de gezonde voeding van honden. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van rauwvleesmaaltijden. Deze maaltijden zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zoals vers vlees, groenten en fruit. De maaltijden zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden.

Waarom kiezen voor rauwvoer?

Rauwe voeding wordt steeds populairder onder hondeneigenaren. Dit komt doordat het veel voordelen heeft ten opzichte van droog- of natvoer uit blikjes of zakjes. Rauwe voeding bevat namelijk geen toegevoegde conserveringsmiddelen of andere onnatuurlijke stoffen. Daarnaast zitten er in rauwe voeding alle essentiële bouwstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond te blijven.
Bovendien heeft rauwe voeding ook nog eens een positief effect op de gezondheid van jouw hond. Honden die rauwe voeding krijgen hebben minder last van allergieën, huidproblemen en spijsverteringsproblemen. Ook hebben ze meer energie en een betere weerstand.

De voordelen van Energique

Energique biedt naast rauwvleesmaaltijden ook nog andere producten aan voor honden. Zo zijn er speciale maaltijden voor puppy’s, volwassen honden en senior honden. Daarnaast zijn er ook snacks en supplementen verkrijgbaar.
Het grote voordeel van Energique is dat alle producten gemaakt worden van hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor weet je zeker dat jouw hond alleen het beste binnenkrijgt. Bovendien zijn de maaltijden speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van jouw viervoeter.

Waarom bestellen bij Huisdieren.nl?

Op Huisdieren.nl kun je eenvoudig Energique producten bestellen voor jouw trouwe viervoeter. Het grote voordeel is dat je hier altijd verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen.
Daarnaast biedt Huisdieren.nl gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 49 euro. Dit betekent dat je nooit extra kosten hoeft te maken voor het laten bezorgen van jouw bestelling.

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk