Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

LICKIMAT

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
6% korting

Lickimat buddy oranje

Original price was: €7,99.Current price is: €7,55.
Beoordeeld 0 van de 5
6% korting

Lickimat kat felix turquoise

Original price was: €7,99.Current price is: €7,55.
Beoordeeld 0 van de 5
13% korting

Lickimat splash turquoise

Original price was: €15,99.Current price is: €13,99.
Beoordeeld 0 van de 5

LickiMat

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter of pluizige kat. Je wilt dat ze gezond en gelukkig zijn, maar soms kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat ze zich niet vervelen als jij aan het werk bent of even weg moet. Gelukkig is er nu een oplossing: LickiMat.

Wat is LickiMat?

LickiMat is een innovatieve manier om ervoor te zorgen dat je hond of kat zich niet verveelt als jij er niet bent. Het is eigenlijk gewoon wat de naam al doet vermoeden; een matje waarop je huisdier kan likken. De LickiMat is gemaakt van hoogwaardig rubber en heeft verschillende texturen die speciaal ontworpen zijn om de tong en het tandvlees van je huisdier te stimuleren.

LickiMat: de magische oplossing voor een bezig huisdier

Er zijn talloze redenen waarom LickiMat een goede aankoop is voor jouw huisdier. Ten eerste kan het helpen bij angstige of gestreste dieren. Door de focus op likken wordt het stressniveau van je huisdier verlaagd wat helpt in stressvolle situaties zoals onweer of vuurwerk.
Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van ongewenst gedrag zoals kauwen op schoenen, meubels of andere spullen in huis. Ook kan het helpen bij honden met overgewicht, omdat ze tijdens het likken minder snel naar voedsel gaan zoeken.
Het gebruik van LickiMat kan ook helpen bij het voorkomen van tandproblemen en tandsteen. De verschillende texturen op de mat hebben een schurend effect wat helpt bij het schoonmaken van de tanden.

Hoe gebruik ik LickiMat?

LickiMat is heel gemakkelijk te gebruiken. Je smeert gewoon wat lekkers op de mat en laat je huisdier zijn gang gaan. Je kunt bijvoorbeeld pindakaas, kwark, yoghurt of appelmoes gebruiken om de mat mee te vullen. Het likken aan de mat zorgt ervoor dat je hond of kat langer met zijn eten bezig is waardoor hij minder snel gaat zoeken naar ander voedsel.

Waar kan ik LickiMat kopen?

LickiMat is verkrijgbaar bij Huisdieren.nl. Hier kun je terecht voor verschillende soorten en kleuren LickiMat die geschikt zijn voor zowel honden als katten.
Door te bestellen bij Huisdieren.nl profiteer je van gratis verzending vanaf 49 euro en heb je jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende service en advies over welke LickiMat het beste past bij jouw huisdier.
Ga dus snel naar Huisdieren.nl en geef jouw huisdier de magische oplossing voor verveling: LickiMat!

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk