Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

GRUMPY CAT

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
11% korting

Grumpy cat sardines met catnip

4,25
Beoordeeld 0 van de 5
Uitverkocht

Grumpy cat kattenkop

9,99
Beoordeeld 0 van de 5

Grumpy Cat

Als eigenaar van een kat, weet je hoe belangrijk het is om ze te vermaken en bezig te houden. Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag spelen en ontdekken. Maar waar vind je nou het beste kattenspeelgoed? Wij hebben de oplossing voor jou! Grumpy Cat, het merk dat bekend staat om zijn grappige en schattige kattenknuffels en speeltjes, is verkrijgbaar bij Huisdieren.nl.
Grumpy Cat is de naam van een beroemde internetkat die in 2012 viral ging vanwege haar chagrijnige gezichtsuitdrukking. De kat werd wereldberoemd en er werden zelfs boeken over haar geschreven en films gemaakt. Naast haar populariteit als internetfenomeen heeft Grumpy Cat ook een eigen lijn met kattenspeelgoed opgericht.

Grumpy Cat: Het beste kattenspeelgoed voor jouw harige vriendje

!Grumpy Cat biedt hoogwaardig kattenspeelgoed aan dat speciaal ontworpen is om jouw kat uit te dagen en te vermaken. Met hun assortiment van pluche knuffels tot interactieve speeltjes, biedt Grumpy Cat iets voor elke kat.
De knuffels zijn allemaal gemaakt van zachte materialen die veilig zijn voor jouw huisdier om mee te spelen. Ze komen in verschillende maten en vormen, waardoor je altijd wel iets kunt vinden wat past bij de persoonlijkheid van jouw kat.
De interactieve speeltjes zijn perfect voor katten die wat meer uitdaging zoeken. Grumpy Cat heeft een breed scala aan speeltjes die op afstand bestuurbaar zijn, en sommige hebben zelfs een laserpointer ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat je kat urenlang vermaakt wordt.

Waarom bestellen op Huisdieren.nl?

Huisdieren.nl is de perfecte plek om jouw Grumpy Cat kattenspeelgoed te kopen. Ze bieden gratis verzending aan bij aankopen vanaf €49,-, wat betekent dat je gemakkelijk en voordelig jouw favoriete producten kunt bestellen zonder extra kosten.
Daarnaast staat de klantenservice van Huisdieren.nl altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Hun website is gemakkelijk te navigeren en ze hebben een ruim assortiment aan kattenproducten.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk