Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

EXCELLENT

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak

Henart geitenkaas chew

Vanaf 5,95
Beoordeeld 0 van de 5

Trixie grasbal met bel

Vanaf 1,99
Beoordeeld 0 van de 5

Pawfect freeze dried foods cat chicken recipe

Vanaf 16,95
Beoordeeld 0 van de 5
Tot 7% korting

Puur muscle mass (spieropbouw) hond & kat

Vanaf 39,99
Beoordeeld 0 van de 5

Farm food fresh rundvlees compleet worst

Vanaf 4,25
Beoordeeld 0 van de 5

Excellent

Als huisdiereigenaar wil je alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter of harige vriendje. Je wilt dat zij gezond zijn, zich goed voelen en lekker verwend worden. Daarom is er Excellent: een merk dat zich richt op het aanbieden van gezonde, natuurlijke kruidenhooi, hondenkoekjes, hondensnacks en hondenvoer. Bij Huisdieren.nl vind je een ruim assortiment aan producten van Excellent die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van jouw huisdier.

Kruidenhooi als basisvoeding

Kruidenhooi is de ideale basisvoeding voor knaagdieren zoals konijnen, cavia’s of hamsters. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen die jouw huisdier nodig heeft om gezond te blijven. Bovendien stimuleert het kauwen op hooi de spijsvertering en draagt het bij aan de slijtage van tanden en kiezen.
Excellent biedt verschillende soorten kruidenhooi aan waaronder timotee-, luzerne- of bergweidehooi. Elk soort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die bijdragen aan de gezondheid van jouw knaagdier.

Hondenkoekjes als tussendoortje

Ook honden verdienen af en toe een lekker tussendoortje. Maar niet alle snacks zijn even gezond voor hen. Veel snacks bevatten veel suiker, zout of kunstmatige toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van jouw hond.
Excellent biedt daarom een ruim assortiment aan hondenkoekjes die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. De koekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Als je jouw hond wilt belonen voor goed gedrag of als lekkere snack tussendoor, dan is het belangrijk om te kiezen voor een gezonde variant. Excellent biedt verschillende soorten hondensnacks aan die niet alleen lekker zijn, maar ook bijdragen aan de gezondheid van jouw hond.

Excellent hondenvoer voor een complete maaltijd

Naast snacks en tussendoortjes is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw hond dagelijks de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Excellent biedt verschillende soorten droog- en natvoer aan die speciaal ontwikkeld zijn om in de voedingsbehoeften van elke hond te voorzien.
Het voer bevat hoogwaardige ingrediënten zoals vlees, groenten en granen die zorgen voor een gebalanceerde maaltijd met alle essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Daarnaast zijn er ook speciale varianten zoals graanvrij hondenvoer voor honden met een allergie of gevoelige maag.

Waarom Excellent kopen bij Huisdieren.nl?

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw huisdier. Door te kiezen voor producten van Excellent bij Huisdieren.nl weet je zeker dat je gezonde, natuurlijke voeding en snacks in huis haalt. Bovendien profiteer je bij Huisdieren.nl van gratis verzending vanaf 49 euro, een snelle levering en een goede klantenservice.

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs