Shop

Let op: I.v.m. feestdagen, geen pakketleveringen op 24, 25, 26 december en 1 januari.

AQUADOG

Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Selecteer merk
Prijs
Leeftijd
Smaak
29% korting

Aquadog drinkfles

Original price was: €12,49.Current price is: €8,85.
Beoordeeld 0 van de 5

AquaDog

Als hondeneigenaar wil je natuurlijk het allerbeste voor je trouwe viervoeter. Een goede voeding, voldoende beweging en genoeg water zijn hierbij essentieel. Maar wat als jouw hond niet genoeg drinkt of niet goed tegen warm weer kan? Gelukkig biedt AquaDog de oplossing!

Wat is AquaDog?

AquaDog is een speciaal ontworpen drinkfles voor honden. Het unieke aan deze fles is dat het water in de fles koel blijft, zelfs op warme dagen. Hierdoor kan jouw hond altijd genieten van verfrissend en koel water tijdens wandelingen of andere activiteiten.
Het gebruik van AquaDog is simpel: vul de fles met koud water en schroef de dop erop. Wanneer jouw hond dorst heeft, druk je simpelweg op de knop aan de bovenkant van de fles om water te laten stromen in het bakje aan de onderkant van de fles.

Voordelen van AquaDog

Naast dat AquaDog ervoor zorgt dat jouw hond altijd toegang heeft tot koel water, biedt deze drinkfles nog meer voordelen:
– Handig formaat: De fles heeft een compact formaat waardoor hij makkelijk mee te nemen is tijdens wandelingen of andere activiteiten.
– Geen geknoei: Door het handige bakje aan de onderkant van de fles kan jouw hond gemakkelijk drinken zonder te knoeien.
– BPA-vrij: AquaDog is volledig vrij van BPA, wat betekent dat het materiaal niet schadelijk is voor jouw hond.

Waarom kopen bij Huisdieren.nl?

AquaDog is een uniek product dat niet overal verkrijgbaar is. Bij Huisdieren.nl bieden wij de AquaDog drinkfles aan tegen een scherpe prijs én met gratis verzending vanaf €49,-. Daarnaast hechten wij veel waarde aan tevreden klanten en bieden wij uitstekende service en een snelle levering.
Zorg ervoor dat jouw hond altijd gehydrateerd blijft, ook op warme dagen, en bestel vandaag nog de AquaDog drinkfles bij Huisdieren.nl!

Schrijf een review
Huisdier
Snacks
Voeding
Op Stap
Slapen
Verzorging
Spelen
Kleding
Merk
Smaak
Leeftijd
Prijs